Pensiunea Ambasador, situată în sudul bătrânului teritoriu Dobrogea, este o oază de liniște și relaxare, departe de zgomotul orașelor mari, așezată în brațele istoriei și culturii de mii de ani.

Pensiunea Ambasador este locul ideal de pornire a traseelor turistice către cetățile și monumentele istorice dobrogene ori către pelerinajele la vestitele mănăstiri din zonă. Dotată la standarde de 3 margarete, Pensiunea Ambasador se prezintă cu un stil simplu, dar elegant, în nuanțe neutre și armonios îmbinate, punând la dispoziție camere single, duble, apartamente, sală de mese și sală de conferințe. Pensiunea Ambasador din Dobrogea este adesea alegerea companiilor pentru team building-uri sau traininguri, familii pasionate de istorie și cultură ori pur si simplu turiști minunați, în trecere pe drumul lor.

Dobrogea este seducătoare prin peisajele idilice și doza de mister a culturilor antice, prin natura locului mângaiat de liniște și bogăția istorică pe care o revelă cu fiecare pas. Nu degeaba atâtea popoare și-au pus amprenta lăsând în urmă un tezaur istoric impresionant și un popor astăzi cu multiple valențe culturale, etnice și lingvistice. Acest ținut care în trecut a purtat atâtea nume, este o bijuterie a țării noastre cu dealuri, cu lacuri, cu văi, păduri și peșteri, printre care își duc veacul, liniștite și cuminți, mănăstiri de sute de ani. Este un loc  pe care fiecare român ar trebui să îl viziteze pas cu pas, nu doar pentru litoralul românesc cât și pentru ce este el cu totul- acest ținut care astăzi se numește Dobrogea. Un loc cu care copiii noștri ar trebui să înceapă ora de istorie.

lacurile Oltina, Iortmac, Bugeac, Cetatea medievală Vicina – Păcuiul lui Soare, Cetatea Pârjoaia, Rezervaţia de mufloni, Rezervaţia naturală „Canaraua fetii”, Pereţii calcaroşi de la Petroşani, Monumentul şi Muzeul Adamclisi sunt doar câteva dintre cele mai apropiate obiective turistice pentru care turiștii noștri se trezesc dimineața și pleacă echipați cu aparate de fotografiat și zâmbete largi pe buze.

De asemenea, pentru pasionații de vinuri, degustări și festivaluri din acest domeniu, în apropiere de Pensiunea Ambasador Baneasa se situează Domeniile Ostrov și Crama Ostrov, un paradis al vinurilor din soi romanesc.

Mănăstirea „Peştera Sfântului Apostol Andrei”, Mănăstirea „Dervent”, Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul” sunt mănăstiri cu legende impresionante în apropiere de Pensiunea Ambasador Dobrogea, care și ele, la rândul lor oferă cazare pelerinilor. Se spune că măcar o dată în viață trebuie să faci un drum al regăsirii de sine, pe la lăcașe de cult sau, în orice caz, cu Dumnezeu în gând. Dobrogea poate fi unul dintre locurile potrivite, iar Pensiunea Ambasador Baneasa ofera cazare la standarde de 3 margarete la preturi accesibile.

Trimite o rezervare