Cicloturismul este o modalitate inedită de a descoperi o zonă, iar Dobrogea reprezintă locul ideal unde puteți combina mișcarea în aer liber cu plăcerea de a fi în natură și de a observa un mod de viață tradițional și autentic.

Turismul pe bicicletă începe să ia amploare și în România. Trasee lungi și trasee mai scurte sunt puse la dispoziția turiștilor români și străini, care sunt foarte încântați de frumusețea și spectaculozitatea peisagistică a zonei.

Datorita peisajelor, drumurilor forestiere și frumoaselor carari ce strabat dealurile din zona, Dobrogea este și una dintre destinațiile preferate în materie de cicloturism, fiind locul ideal de mers cu bicicleta de mountain bike.

Bicicleta este cel mai bun mjloc prin care poti cunoaste Dobrogea si bijuteriile ei culturale si istorice, dacă apreciezi zonele României mai puțin atinse de poluare și care și-au păstrat latura sălbatică. Poți opta pentru trasee de diferite dificultăți, în funcție de condiția fizică. Pensiunea Ambasador Baneasa din Dobrogea se află chiar pe unul dintre traseele cicloturistice ales adesea de către cicloturiștii străini.

Mai mult decât atât, cicloturismul in Dobrogea nu este doar activitatea de pedalat în sine, ci implică și o serie de alte activități cum ar fi vizitarea obiectivelor culturale, schituri sau fotografie.

Trimite o rezervare